Sobre nosaltres

Enamorats i orgullosos del Maresme, l’atzar ens ha portat a aquesta terra discreta i ufana, i aquí ens hi hem fet, gustosament… I el temps avança, i encara és l’hora que cada dia descobrim un nou tresor, una nova emoció, un nou motiu per sentir i gaudir dels privilegis d’aquest enclavament estratègic i acollidor de la costa central catalana, casa nostra!

El mar, la muntanya, la metròpoli, la calma, la vida… i les ofrenes de la terra que gaudim cada dia!

I les ofrenes ens les aporta la natura autòctona de la nostra comarca i també la seva gent, que la treballa amb estima i respecte, i d’un gra de sorra en fa or, d’una fulla d’arbre, en fa aliment, i d’una espurna d’aigua de mar, en fa vida.

Els productors del Maresme ens captiven amb les seves creacions i les seves ganes d’acontentar-nos, ens proveeixen pa, formatge, oli, vins, viandes… experiències, cultura… i tota mena de béns per fer-nos la vida encara més plaent i més maresmenca.

Els béns del Maresme ens enamoren !

I d’això ens en volem fer ressò en aquesta pàgina : volem que el producte del Maresme arribi a tothom, que allò que sabem fer ens faci gaudir i ens faci més forts, i que els nostres tresors s’escampin pel nostre territori i més enllà, perquè són un privilegi que volem compartir.

El Maresme t’emocionarà i en aquesta pàgina et descobrirem, dia a dia, tot el que la nostra comarca t’ofereix per a gaudir-la…