Lot del Cel petit Alella

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot. Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg…

 Un petit cel!

Lot del Cel petit Tiana

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot. Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg… 

Un petit cel!

Lot del Cel Alella

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg… i Vi de Pansa Blanca Raventós d'Alella, pura essència mediterrània ...

Un cel!

Lot del Cel Tiana

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg… i Vi de Pansa Blanca Raventós d'Alella, pura essència mediterrània ...

Un cel!

Lot del Cel Vip Alella

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg… , pernil ibèric de camp tallat a ma i Vi de Pansa Blanca Raventós d'Alella, pura essència mediterrània ...

Un cel vip!

Lot del Cel Vip Tiana

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg… , pernil ibèric de camp tallat a ma i Vi de Pansa Blanca Raventós d'Alella, pura essència mediterrània...

Un cel vip!

Lot del Cel de Cels Alella

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg…, Fuet artesà fet per Los Extremeños de Pineda de Mar, també la Llonganissa de parges artesana i el pernil ibèric de camp tallat a ma, una cunya de formatge Ros Gran de Can Pujol de Vilassar de Dalt i Vi de Pansa Blanca Raventós d'Alella, pura essència mediterrània

Un cel de cels!

Lot del Cel de Cels Tiana

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.

Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L'Obrador d'Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l'Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg…, Fuet artesà fet per Los Extremeños de Pineda de Mar, també la Llonganissa de parges artesana i el pernil ibèric de camp tallat a ma, una cunya de formatge Ros Gran de Can Pujol de Vilassar de Dalt i Vi de Pansa Blanca Raventós d'Alella, pura essència mediterrània...

Un cel de cels!

Amb el suport de:
Modificar cookies