Lot del Cel de Cels

90.00

Sou dels que saliveu amb el dolç…? Doncs, aquest és el vostre lot.

Boníssimes neules de Casa Graupera, més de 125 anys fent neules de totes les varietats, partint de la tradició de la neula feta a mà, des de Mataró.
Indiscutibles, fan pinya amb els torrons artesans de iema cremada i de praliné de L’Obrador d’Arenys de Munt, dues varietats que no falten mai a la taula de Nadal, i també, amb aquests espectaculars pecats de xocolata i ametlla Marcona de l’Espinaler des de Vilassar de Mar, que seran pecats, però ens fan tocar el cel i més amunt.

Bany de Cava Titiana Nature, cava Reserva de Pansa Blanca, amb aromes de fruita madura i notes de torrats i cítrics, amb un postgust….llarg…, Fuet artesà fet per Los Extremeños de Pineda de Mar, també la Llonganissa de pagès artesana i el pernil ibèric de camp tallat a mà, una cunya de formatge Ros Gran de Can Pujol de Vilassar de Dalt i Vi de Pansa Blanca Raventós d’Alella, pura essència mediterrània … …Un cel de cels!

SKU: CELDECELS Categoria:

Descripció

1 Torró de iema (L’Obrador, Arenys de Munt)

1 Torró de praliné (L’Obrador, Arenys de Munt)

1 Cava (Titiana BN, Tiana)

1 Neules (Casa Graupera, Mataró)

1 Pecats (Espinaler, Vilassar de Mar)

1 Cava (Titiana BN, Tiana)

1 Sobre de pernil ibèric de camp tallat a ma (Los Extremeños Pineda de Mar)

1 Fuet artesà fet (Los Extremeños, Pineda de Mar)

1 Llonganissa de pagès artesana (Los Extremeños, Pineda de Mar)

1 Cunya de formatge Ros Gran (Can Pujol de Vilassar de Dalt )